Vi annonserar mycket och målgruppsbaserat!

Vid varje rekrytering annonserar vi efter kandidater i allt från de största jobbsökarsidorna, Facebook, LinkedIn, Google, sökmotoroptimering till våra egna nätverk. Vi målgruppsanpassar varje annons och når ut till minst 50% fler potentiella kandidater än de flesta andra! Det ger dig ett mycket bättre och större urval!

Välkommen till

Träffsäker rekrytering med Social Media Rekrytering (SMR)

SMR ett smartare och mer träffsäkert sätt att rekrytera på! Vi är specialister inom rekrytering och marknadsföring på sociala medier och ordnar minst 50% ökade möjligheter att hitta rätt kandidat genom Social Media Rekrytering!

För företag som vill ha ett bredare urval!

Genom SMR annonserar vi mycket och brett. Vid varje rekrytering annonserar vi smart i allt från de största jobbsökarsidorna, Facebook, LinkedIn, Google och sökmotoroptimering till våra egna nätverk. Därför når vi ut till många fler än de flesta på kort tid så att våra rekryterare får en större möjlighet att hitta rätt medarbetare till dig.

Olika behov – olika rekryteringspaket!

Önskar du hjälp med hela rekryteringsprocessen, för start till mål och allt där emellan? Då är VIP-rekrytering något för dig! Du betalar mycket mindre men får 100 % fler ansökningar genom Social Media Rekrytering; målgruppsbaserad, träffsäker marknadsföring. Rekrytera smartare, mer träffsäkert och betydligt billigare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäld dig till vårt nyhetsbrev!